DEMONSTRACIJA I OBUKA
Novo ažurirani napredni kurs
obavezan je za one koji žele da prošire svoj asortiman proizvoda i budu jedinstveni na tržištu.
Ciljevi kursa:
poboljšaćete svoje veštine balansiranja recepata i moći ćete da kreirate ceo meni za uspešnu gelateriju, uključujući tradicionalne ukuse, i trendi proizvode.
Zahteva se
predznanje o balansiranju i proizvodnji gelata.
Kurs
je zasnovan na teorjskom i praktičnom delu obuke.
Teorijski deo:
- Šta je Gelato?
- Istorija Gelata.
- Razlika između Gelata i Sladoleda.
- Sirovine za Gelato.
- Vrste Gelata i Sorbea.
- Vrste mašina za proizvodnju Gelata.
- Recepti i balansiranje Gelata.
- Kalkulacija i odmeravanje sirovina za Gelato.
Praktični deo:
- Proizvodnja baze za Gelato I Sorbe.
- Proizvodnja Mlečnih,Čokoladnih i Voćnih Gelata.
- Gelato na bazi vode.
- Specijalne vrste gelata(alkoholni,laktoz free,sugar free)
- Odmeravanje sirovina I pripreme za proizvodnju.
- Pasterizacija I vrste pasterizacije.
- Proizvodnja gelata.
- Skladistenje I dekorisanje gelata.
- Čuvanje gelata u pozetama i kasetama.
- Posluzivanje gelata u kornetima I čašicama.
Za više informacija i prijavu možete se obratiti putem kontakt formulara ili putem telefona na broj +381 64 8227 550.
PRIJAVITE SE NA KURS
Pošaljite nam upit, a mi ćemo Vas obavestiti o slobodni terminima i grupama.