DEMONSTRACIJA I OBUKA

Novo ažurirani napredni kurs obavezan je za one koji žele da prošire svoj asortiman proizvoda i budu jedinstveni na tržištu.

Ciljevi kursa:

poboljšaćete svoje veštine balansiranja recepata i moći ćete da kreirate ceo meni za uspešnu gelateriju, uključujući tradicionalne ukuse, i trendi proizvode.

Zahteva se

predznanje o balansiranju i proizvodnji gelata.

Kurs

je zasnovan na teorjskom i praktičnom delu obuke.

Teorijski deo:

  • Šta je Gelato?
  • Istorija Gelata.
  • Razlika između Gelata i Sladoleda.
  • Sirovine za Gelato.
  • Vrste Gelata i Sorbea.
  • Vrste mašina za proizvodnju Gelata.
  • Recepti i balansiranje Gelata.
  • Kalkulacija i odmeravanje sirovina za Gelato.

Praktični deo:

  • Proizvodnja baze za Gelato I Sorbe.
  • Proizvodnja Mlečnih,Čokoladnih i Voćnih Gelata.
  • Gelato na bazi vode.
  • Specijalne vrste gelata(alkoholni,laktoz free,sugar free)
  • Odmeravanje sirovina I pripreme za proizvodnju.
  • Pasterizacija I vrste pasterizacije.
  • Proizvodnja gelata.
  • Skladistenje I dekorisanje gelata.
  • Čuvanje gelata u pozetama i kasetama.
  • Posluzivanje gelata u kornetima I čašicama.

Za više informacija i prijavu možete se obratiti putem kontakt formulara ili putem telefona na broj +381 64 8227 550.

PRIJAVITE SE NA KURS

Pošaljite nam upit, a mi ćemo Vas obavestiti o slobodni terminima i grupama.